Höga ambitioner

Vi är en snickare med mycket höga ambitioner. Hos oss arbetar bara certifierade snickare med passion för sitt yrke. Utan passion och engagemang blir man aldrig mer än medelmåttig och det är inte ett ord som vi vill förknippas med. En hantverkare har den stora fördelen att kunna fortsätta att utvecklas i sin yrkesroll genom hela arbetslivet och vi arbetar aktivt för att detta ska ske. Genom regelbundet deltagande i fortbildningskurser och nära samarbete mellan varandra så fortsätter vi att ständigt utvecklas.

Vårt mål är att vara det självklara valet för Västeråsborna när de behöver en duktig snickare.

Snickeri i toppklass

Vårt fokus ligger på kvalitet och kundnöjdhet - två saker som går hand i hand. Vi är vår egen hårdaste kritiker men är samtidigt medvetna om att de tjänster vi erbjuder håller toppklass, inget annat skulle vi själva kunna stå rakryggade inför. Om du som kund inte är nöjd med vår insats eller det slutresultat vi ger dig så sätter vi oss ner och diskuterar saken med dig tills vi hittar en lösning. Detta är vad vi kallar 100% nöjd kundgaranti.

Miljöstrategi

I alla våra projekt finns en högst medveten strategi att arbeta miljövänligt och energisnålt. Vi väljer material med stor omsorg och ser till att återanvända och återvinna avfall i den mån det är möjligt. Det är mycket viktigt att vi alla tar vårt ansvar för miljön så att denna vackra planet ska kunna fortsätta att vara en behaglig plats att födas och leva på. Vi berättar gärna mer ingående om vår miljöstrategi eftersom det är ett ämne vi brinner för - det är bara att fråga!