Ett drömjobb

Man föds med vissa förutsättningar och som tur är så är vi olika bra på olika saker. Det finns ett kall, eller ett drömjobb, för alla, men det är förstås inte samma för alla. För att bli en framgångsrik snickare så ska man ha en fallenhet för hantverksarbete, dvs att arbeta med händerna. Detta är det enda som är viktigt när man väljer att bli snickare för allt annat får man via utbildning och erfarenhet. Det som avgör hur duktig man blir på sitt hantverk är hur mycket engagemang och passion man har för jobbet. En ambitiös snickare ser till att utmana sig själv att fortsätta att utvecklas genom hela karriären.

Har man en naturlig fallenhet för kreativt arbete och trivs med att spendera sina dagar med att skapa åt andra så är snickaryrket ett riktigt drömjobb. Det är tillfredsställande på så många plan. Man får arbeta i ett sammansvetsat team, möta människor, arbeta kreativt och göra människor glada. Man har dessutom alltid möjlighet att utmana sig själv i stort och smått.

Vi som arbetar som snickare här skulle inte kunna tänka oss att göra något annat och det är väl kanske bevis nog för att vi är på rätt plats.

ROT ger dig fler möjligheter

ROT kallas det skatteavdrag som du får göra för tjänster inom bygg och renovering. Avdraget ger dig 30% lägre arbetsutgifter för en maxsumma på 50 000 kronor. Avdraget är personligt så är ni två vuxna som äger huset/bostadsrätten så kan ni alltså med bådas rätt till ROT-avdrag få en maxsumma på 100 000 kronor per år. Det kommer man en bra bit på. Vi berättar gärna med om ROT och kan även hjälpa dig med din ansökan till Skatteverket.