Snickeri utomhus

Behöver du hjälp med att bygga en ny altan i trädgården? Kanske vill du renovera taket eller fasaden på ditt hus? Eller så har du något annat projekt i åtanke som i huvudsak handlar om att bygga eller renovera utomhus? Vi åtar oss alla typer av snickeriuppdrag utomhus från takläggning till byggnation av en avancerad trädkoja. Med bred kompetens och stor välvilja klarar vi allt.

Snickeri inomhus

När det gäller renoveringsprojekt inomhus så finns det mycket att nämna. Alla hus och fastigheter består av ett flertal olika rum och när man ska renovera inne så brukar man dela upp arbetet just rum för rum - inte alltid, men ofta. Man väljer om man vill renovera lite eller mycket åt gången och det finns fördelar med båda tillvägagångssätten. Renoverar man lite i taget så påverkas inte livet och vardagen lika hårt av arbetet medan man å andra sidan mycket snabbare får ett tillfredsställande helhetsresultat om man helrenoverar.

Vi hjälper dig med allt från att installera nytt kök till att lägga nya golv, uppdatera badrummet och sätta upp skiljeväggar. Vi kan även bygga om och bygga till i ditt hem, riva väggar och skapa nya utrymmen; öppna upp nya fönster, platsbygga möbler och byta ut alla taklister. I korta ordalag kan vi hjälpa dig med allt du behöver hjälp med och vi anpassar alltid detaljer efter ditt hus.

Våtrumsbehörighet

Eftersom vi har våtrumsbehörighet och kompetens inom plattsättning så kan vi sköta renoveringen av ditt kök, ditt badrum och din tvättstuga utan för mycket involvering av andra hantverksfirmor. Vi för dock framgångsrika samarbeten med såväl VVS-installatörer som elektriker här i Västerås så när behov finns har vi alltid högkvalitativa lösningar nära till hands.